top of page

Trouwambtenaar.

Een trouwambtenaar: wat kan je je daarbij voorstellen?

In de meeste gemeentes krijg je een trouwambtenaar toegewezen. Zelf ben ik als trouwambtenaar verbonden aan de Gemeente Utrecht. Net als al mijn BABS-collega's bij de Gemeente Utrecht, probeer ik iets moois te maken van ieder huwelijk. Echter, als trouwambtenaar bij een gemeente krijg je te maken met een wel heel strakke tijdsplanning. Je krijgt ongeveer vijf uur de tijd om de hele ceremonie voor te bereiden. Dit is inclusief de reistijd, het kennismakingsgesprek, het schrijven van de speech én natuurlijk de ceremonie zelf. Je begrijpt, dit is eigenlijk onmogelijk.

Juist daarom wil ik het verschil maken als zelfstandig trouwambtenaar. Ik wil de tijd nemen om jullie te leren kennen. Vragen stellen aan jullie meest dierbare personen. En last but not least: de tijd uittrekken om een unieke speech voor jullie te schrijven voor op jullie bruiloft.

 

Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie trouwen in heel Nederland.
Met uitzondering van de Gemeente Utrecht, daar trouw ik uitsluitend bruidsparen als trouwambtenaar van de Gemeente Utrecht. 

Per gemeente verschilt het wat de regels zijn rondom het zelf meebrengen van een trouwambtenaar. Uiteraard begeleid ik jullie bij deze administratieve zaken.

Nieuwsgierig hoe ik te werk ga? Klik op onderstaande knop.


Kosten besparen? Trouwen kan in de meeste gemeentes ook gratis of tegen een kleine vergoeding. Hecht je geen waarde aan het 'officiële' moment op jullie bruiloft zelf? Dan kan het een idee zijn om op een ander moment kosteloos voor de wet te trouwen. De bespaarde kosten kunnen jullie vervolgens in mij investeren. Voor ongeveer hetzelfde geld krijg je dan een ceremonie om nooit te vergeten: goede deal toch?
Klik op de knop voor meer informatie.

bruid en bruidegom
bottom of page