top of page

Dit ben ik. Eveline.
Aangenaam.

Mijn naam is Eveline Kleijwegt, 33 jaar oud en ik woon in Leusden samen met mijn man en twee dochters. 

Op 1 juni 2018 ben ik getrouwd met mijn grote liefde Erik-Jan. Op die dag waren we precies vier jaar samen, maar we kennen elkaar al veel langer. In de 3e klas van de middelbare school hebben we namelijk al eens een knipperlichtrelatie gehad. Je kent het misschien wel: msn’en tot diep in de nacht, zoenen in een steeg, et cetera. Toch klopte de timing op dat moment niet.

Toen we gingen studeren, verloren we contact. Tót we elkaar in 2014 tegenkwamen op... Jawel. Tinder.  We spraken af in Utrecht waar ik op dat moment woonde. De vonk sloeg direct (weer) over, al snel waren we onafscheidelijk.
In 2016 vraagt Erik-Jan mij ten huwelijk terwijl we varen op de Loosdrechtse plassen.
Wat deed hij zijn best om op z'n knieën te gaan, terwijl de boot heen en weer schommelde... Trots hield hij de ring omhoog (die met veel moeite nog net om mijn pink bleek te passen) terwijl hij me die ene vraag stelde: 'Lieve Eveline, wil je met me trouwen?'. Ik twijfelde geen moment en antwoordde: ' JA!'. 
Inmiddels zijn we al jaren gelukkig getrouwd. We zijn zelfs een gezin van vier geworden. Zo bijzonder hoe het leven kan lopen.

Sinds het voorjaar van 2019 ben ik trouwambtenaar, en heb ik al ruim 100 bruidsparen mogen trouwen. Het is mijn grote passie en ik vind niks leukers dan dat. Geen verhaal is hetzelfde, dat maakt het werk zo interessant. Ongegeneerd intieme vragen stellen aan jullie als bruidspaar, tot in de late uurtjes schrijven aan een pakkende speech en stralen tijdens de ceremonie terwijl ik jullie verhaal vertel.

Wanneer ik mijzelf als trouwambtenaar zou moeten omschrijven, dan zou ik de woorden enthousiast, puur en geïnteresseerd gebruiken. 

'Enthousiast' vanwege mijn karakter, iedereen die mij kent kan dit aan jullie bevestigen. Ik ben optimistisch en vrolijk van aard, jullie verhaal zal ik dan ook op enthousiaste wijze vertellen.

'Puur' omdat ik het ontzettend belangrijk vind dat jullie verhaal klopt. Geen saai verhaal over het gebouw waarin getrouwd wordt, ongevraagde adviezen, een overgeromantiseerde versie of een verkeerde interpretatie. Nee, het moet van begin tot eind kloppen. Die uitdaging ga ik graag aan.

'Geïnteresseerd' omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in jullie verhaal. Ik kan jullie alleen beter leren kennen (in sneltreinvaart), wanneer jullie mij vertrouwen. Daar ga ik mijn uiterste best voor doen. Ik ben ontzettend benieuwd hoe jullie elkaar hebben ontmoet en wat maakt dat jullie voor elkaar willen kiezen, voor de rest van jullie leven. Ik zorg dat ik de juiste vragen stel, wanneer jullie beloven om eerlijk antwoord te geven...

Dit is mijn verhaal.
Wil je meer weten? Vraag maar raak!

Of is het nu mijn beurt om vragen te stellen?

IMG-0025_edited.jpg
Contact
bottom of page