top of page

Reviews.

Ervaringen van bruidsparen

Pieter & Charlotte

Zomerbruiloft in de tuin

"We zijn heel erg blij dat Eveline onze BABS was op onze grote dag. Ze is zeer enthousiast, persoonlijk betrokken en luistert aandachtig waardoor er op de dag zelf echt een compleet plaatje ontstond tijdens de ceremonie. Ze heeft echt de tijd voor ons genomen en heeft alles goed voorbereid. Het was leuk dat ze de ceremonie interactief maakte, door met humor en enthousiasme de gasten, de getuigen en ons te betrekken in het verhaal.

Eveline is echt een SUPERBABS!"

14-08-2022

Rianne & Jelmer

Sprookje bij Kasteel Wijk bij Duurstede

"De ceremonie was echt het hoogtepunt van onze dag. Eveline maakte het verhaal heel persoonlijk, wat zorgde voor een fijne intieme sfeer. Het  enthousiasme van Eveline is aanstekelijk en dat merkten we ook aan onze gasten. Niets dan lof, heel erg bedankt!"

04-07-2023

Anne & Tirsa

Intieme bruiloft in imposante oranjerie

"Eveline heeft onze trouwceremonie super speciaal gemaakt. Met een vragenlijst als voorbereiding en een daaropvolgend persoonlijk gesprek heeft Eveline ons verhaal perfect kunnen vangen in haar speech. De ceremonie was persoonlijk, interactief en heel belangrijk: er werd gelachen! Zoek je een enthousiaste trouwambtenaar die écht luistert naar jouw persoonlijke wensen en jullie liefdesverhaal vertelt op de manier die bij jullie past? Dan heb je aan Eveline een hele goede!"

18-09-2021

Fotocredits: 

Jhemila & Jeroen

Winterwonderland in Culemborg

Wij hebben een prachtige ceremonie gehad met Eveline als trouwambtenaar! De ceremonie was heel persoonlijk. Eveline had veel informatie verzameld, waarvan ze een mooi verhaal had gemaakt. Eveline is een enthousiaste, spontane, warme trouwambtenaar. Ze heeft een fijne stem om naar te luisteren en praat de ceremonie heel natuurlijk en enthousiast aan elkaar. Wij zijn ontzettend blij dat Eveline ons getrouwd heeft.

28-12-2019

Judith & Simon

Valentijnsdag in Hengelo

"Nog steeds kijken we met een grote glimlach terug op onze bruiloft en Eveline heeft hier zeker aan bijgedragen. Het gesprek vooraf was leuk en vooral heel gezellig. Het fijnste vond ik dat haar speech ook echt klopte. Ze overdreef niet, maakte het niet groter dan het was, maar vertelde het op zo’n leuke manier dat iedereen het leuk vond om ernaar te luisteren. Je ziet dat Eveline het echt heel leuk vindt om dit te doen en dat is aanstekelijk. Nogmaals dankjewel Eveline!"

14-02-2020

bottom of page